Header Top
Header Middle
Header Bottom
Forsiden BLOG Forum Fotos Video Om Den Gule Negl

Undskyld ... men hvad med friheden?

OPRÅB: -  Den 15. august 2007 indførte den danske stat rygeforbud og kriminaliserede med ét slag 1,3 mio. danskere. Staten er i al sin magt og vælde trådt ind i folks private liv, og har forbudt dem en privat fornøjelse. 

Dette forbud er et markant indgreb i borgernes personlige frihed, som blev indført efter kraftigt overspillede skræmmekampagner, udtænkt af sundheds-fanatikere i det offentlige system.

Vi mener naturligvis, at der skal være røgfrie offentlige rum for alle der ønsker det, men der skal også være plads til rygere i det sociale og offentlige liv.

Staten og dens ”forebyggelsesudvalg” er nu på vej med nye, såkaldt "fornuftige forbud” rettet imod borgernes private valg. Alt imens vi overvåges mere og mere både på gaden og på internettet.

Undskyld ... men hvad med friheden? Hvad med oplysning, frit valg og personligt ansvar? Forbud fører til ansvarsløse og trodsige borgere. Det er det modsatte, vi har brug for, hvis vi skal holde sammen på den sarte størrelse, der hedder demokrati.

Det et udtryk for et samfunds smålighed, angst og mangel på selvværd, når staten har så stort behov for at kontrollere, forbyde og regulere sine borgere.

Vi siger: Drop de adfærdsregulerende forbud. Lad os få reel 

Den Gule Negl: Johnny Madsen, Kim Larsen, Thomas Helmig & Klaus Kjellerup
Johnny Madsen, Kim Larsen, Thomas Helmig & Klaus Kjellerup

oplysning om sundhed - og frihed til at træffe vore egne personlige valg - tak. Livet skal nydes - ikke forbydes. 

6. september 2008 

Johnny Madsen, Thomas Helmig, Klaus Kjellerup & Kim Larsen - aka Den Gule Negl

OBS: Læs Klaus K BLOG  - om frihed, livsstil, rygeforbud & tvang


Den gule negl   er baseret på   WordPress   ·   Udviklet af   Scienta.dk